Llojet dhe përdorimi i shtojcave për zmadhimin dhe trashjen e penisit

Çështja e gjatësisë së organit riprodhues shqetëson shumë meshkuj, pasi ata shpesh nuk janë të kënaqur me madhësinë e tyre. Sot përdoren metoda dhe pajisje të ndryshme për të zgjatur penisin e djemve. Sidoqoftë, shumë dallojnë nga e gjithë kjo shumëllojshmëri hundët në penis, të cilat ndihmojnë në rritjen e madhësisë së falusit më vete.

Çfarë janë grykat dhe për çfarë përdoren?

Grykë zgjatuese - një pajisje që përdoret për të rritur penisin e djemve në kohën e seksit. Disa i ngatërrojnë me zgjatues, megjithatë, ato janë pajisje krejtësisht të ndryshme.

Zgjatuesit përdoren për të ndryshuar fizikisht madhësinë e penisit dhe hundët nevojiten vetëm për marrëdhënie më të mira seksuale.

Pasi të keni trajtuar përshkrimin bazë të pajisjes, duhet të zbuloni se për çfarë përdoret më shpesh. Ka disa arsye pse ata përdorin pajisje të tilla:

 • gjatësia dhe trashësia e pamjaftueshme e penisit,
 • pakënaqësia e partnerit gjatë seksit,
 • marrëdhënie të shkurtra,
 • rritja e ndjeshmërisë së kokës,
 • derdhje e shpejtë,
 • orgazmë e dobët në një partner seksual.

Megjithatë, më shpesh ato përdoren për shkak të dimensioneve të vogla të organit riprodhues.

Varietetet

Para se të përdorni hundëzat në penis, duhet të njiheni me varietetet kryesore të këtyre pajisjeve. Sot ka një numër të madh grykash që do t'i përshtaten pothuajse çdo njeriu.

hapur

Modeli i hapur përdoret më shpesh nga djemtë gjatë marrëdhënieve seksuale. Kjo pajisje përdoret jo për zgjatjen, por për trashjen e falusit.

llojet e grykave për zmadhimin e penisit

Kjo siguron stimulim shtesë të vaginës së partnerit gjatë të bërit dashuri. Për sa i përket funksionalitetit, ky model i ngjan një pajisjeje tjetër - një unazë ngrerë.

Për të përdorur modelin e hapur, organi seksual sillet në një gjendje ereksioni. Nëse falusi nuk është i ngacmuar, pajisja nuk do të funksionojë për të zmadhuar penisin.

Mbyllur

Pajisjet e mbyllura konsiderohen modele klasike të grykave për djemtë. Dallimi i tyre nga pajisjet e hapura është se ato përdoren si zgjatim i burrërisë. Nga pamja e jashtme, pajisja duket si një jastëk i vogël që vendoset në kokën e penisit.

Avantazhi kryesor i modelit të mbyllur është parandalimi i derdhjes së parakohshme gjatë seksit.

Vibruese

Për të kënaqur partnerin tuaj seksual, rekomandohet përdorimi i pajisjeve të pajisura me masazh të veçantë vibrues.

hundë vibruese për zgjerimin e penisit

Ekzistojnë modele të ndryshme vibrimi për sa i përket kostos dhe funksionalitetit të tyre. Ato të shtrenjta janë të pajisura me cilësime të shpejtësisë së dridhjeve dhe shiten me telekomandë.

pucrrash

Duhet të dallohen varietetet me puçrra në sipërfaqen e tyre. Modifikimet e pajisjeve të tilla ndryshojnë në lartësi, gjatësi, formë dhe madje edhe numrin e puçrrave. Modelet më të shtrenjta janë të mbuluara me topa të bëra në formën e një modeli.

E stampuar

Pajisjet lehtësuese për penisin dallohen nga sipërfaqja e tyre, e cila ndryshon nga modelet e tjera. Sipërfaqja mund të mbulohet me një model tre-dimensionale, thumba të gjata ose topa të vegjël. Një shtresë e tillë jo standarde do t'i japë vajzës një përvojë të paharrueshme për shkak të stimulimit shtesë të vaginës.

njeri i zgjeruar dick hundë

Stimuluesit

Më shpesh ato përdoren për të trashur penisin, pasi janë prej silikoni. Karakteristikat dalluese të modeleve stimuluese silikoni janë modeli në sipërfaqe dhe forma dalluese e pajisjes. Për shkak të kësaj, arrihet stimulim shtesë i mureve vaginale të partnerit. Disavantazhet e disave përfshijnë një ulje të ndjeshmërisë së kokës kur përdorni këtë hundë për të zgjeruar penisin.

Para se të blini modele stimuluese, rekomandohet që të njiheni me llojet e tyre. Për shembull, dyqanet shesin modele me stimulues shtesë të klitorisit ose masazh vibrues.

Modele të shquara

Para se të blini një zmadhues penisi, duhet të njiheni me modele efektive nga prodhuesit e mirënjohur. Vetëm pasi të njiheni me to, mund të blini një hundë me cilësi të lartë dhe të përshtatshme për falusin.

një burrë shikon pantallonat e tij dhe dëshiron të zmadhojë karin me një hundë

Modeli numër 1

Ai ndryshon nga modelet e tjera, pasi vjen në formën e një unaze të pajisur me dridhje. Pajisja është bërë nga silikoni i qëndrueshëm dhe për këtë arsye ka një jetë të gjatë shërbimi.

Kur përdoret, ky model ngjitet me një mbajtës në skrotum dhe një penis në ereksion vendoset në unazë. Pjesa e sipërme e unazës me plumba vibrues ndodhet afër kokës. Pjesa vibruese e pajisjes vendoset në një kasë mbrojtëse, e cila bën të mundur përdorimin e saj edhe në ujë. Modelet do të rrisin gjatësinë e penisit gjatë seksit me pesë centimetra.

Modeli numër 2

grua në shtrat me një burrë që e zmadhonte karin me një hundë

Në prodhimin e modelit, u përdor silikoni i veçantë, i cili bën të mundur kapjen e fort të falusit dhe përsëritjen e saktë të formës së tij me konturet. Ky model është i përsosur për djemtë me ndjeshmëri të dobët të kokës, pasi nuk ndikon në ndjesitë e kontaktit të prekshëm me partnerin.

Modeli shitet në një grup me tre zgjatime, me ndihmën e të cilave rritet gjatësia me 2-3 cm, dhe diametri me 1, 5 cm.

Modeli numër 3

Në fund ka disa thumba të vogla të forta, dhe vetë pajisja është e mbuluar me një model lehtësimi. Duke përdorur pajisjen, burrëria zgjatet me 5-6 cm dhe trashet me 2 cm.

grua me një burrë të zgjeruar hundë kar

Pajisja prodhohet pa antena shtesë në kokë.

Modeli nr. 4

Nga pamja e jashtme, kjo hundë nuk ka veçori. Ajo, si shumë pajisje të tjera, është e mbuluar me një model reliev dhe ka thumba të vogla të forta në kokë. Karakteristikat dalluese përfshijnë një vibrator në bazë, i bërë në formën e një lepurushi. Ai automatikisht fillon të punojë pas kontaktit të prekshëm me një partner.

Modeli nr. 5

Ky është një model i shtrenjtë që është bërë nga cyberskin me cilësi të lartë dhe është i pajisur me dridhje të rregullueshme. Gjatë funksionimit, pajisja nxehet deri në temperaturën e trupit, në mënyrë që partneri të mos ndjejë ndonjë ndryshim midis hundës dhe organeve gjenitale reale të djalit. Zhvilluesit u përpoqën që nga jashtë ta bëjnë këtë pajisje sa më të ngjashme me një anëtar të vërtetë. Fuçi i modelit është krejtësisht i lëmuar, dhe në buzë ka një kokë rozë.

Kur përdorni këtë hundë për zgjatje në trashësi, organi rritet me 2 cm, dhe në gjatësi - me 5-6 cm.

Karakteristikat e aplikimit

Çdo hundë zgjatuese dhe trashje bëhet pothuajse në të njëjtën mënyrë. Prandaj, ka rekomandime themelore që ndiqen kur përdorni çdo model.

Para përdorimit të pajisjes së blerë, ajo lahet tërësisht në një tretësirë të përgatitur nga uji dhe sapuni antibakterial. Kjo bëhet për të dezinfektuar grykën. Pas larjes së pajisjes, ajo shtrihet si në gjatësi ashtu edhe në gjerësi në mënyrë që të mos ketë probleme me vendosjen e hundës. Disa djem para përdorimit vendosin pak talk brenda, në mënyrë që organi gjenital të hyjë më mirë.

Gryka tërhiqet në sipërfaqen e organit me shumë kujdes në mënyrë që të mos dëmtohet aksidentalisht asgjë. Kur koka të futet plotësisht brenda pajisjes, mund ta shtrini pjesën tjetër të saj përgjatë gjatësisë së penisit.

intimitet me një hundë për zgjerimin e penisit

Para marrëdhënies seksuale, sipërfaqja e hundës lubrifikohet me një lubrifikant. Kjo bëhet në mënyrë që partneri të mos përjetojë dhimbje dhe parehati gjatë seksit. Gjatë intimitetit të gjitha lëvizjet bëhen me shumë kujdes dhe ngadalë.

Gryka ka nevojë për kujdes të duhur dhe për këtë arsye, menjëherë pas përfundimit të marrëdhënies seksuale, ajo lahet mirë me sapun dhe thahet. Vlen të theksohet se këshillohet larja e pajisjes pas çdo ejakulimi.

Kundërindikimet

Për të shtrirë penisin, çdo djalë mund të përdorë grykën e duhur. Megjithatë, ka ende disa paralajmërime që duhet të keni parasysh:

zmadhues i penisit
 • Mos përdorni pajisje të tilla për seks oral ose anal.
 • Grykat përdoren në mënyrë rigoroze sipas udhëzimeve.
 • Grykat nuk duhet të vishen nga personat me sëmundje të gjakut.
 • Djemtë me sëmundje kardiovaskulare duhet të konsultohen me një mjek përpara se të përdorin grykën.
 • Para përdorimit, duhet të siguroheni që nuk ka alergji ndaj materialit nga i cili është bërë hunda.

konkluzioni

Ndonjëherë seksi me partnerin nuk sjell kënaqësi për shkak të penisit të vogël. Për të zgjidhur këtë problem, përdoren zmadhuesit e penisit.