Shqyrtime rreth Maral Gel

 • Amarildo
  Kam provuar Maral Gel, penisi im u rrit 4 cm në muaj, e kam përdorur kur kam shkuar në një udhëtim pune. Me pak fjalë, e kisha 15 cm, tani është 14 dhe është rritur në mënyrë të denjë në trashësi. Pas mbërritjes sime, gruaja ime menjëherë vuri re ndryshimet, ajo pyeti - çfarë është me të? Unë iu përgjigja se kam ngrënë shumë karota dhe nuk kam folur të vërtetën. Ajo filloi ta pëlqente më shumë.
  Maral Gel
 • Altin
  Kam 5 cm në penis për 1. 5 muaj, është rritur pa ndonjë problem. Jam i shokuar. Në fillim nuk besoja se Maral Gel mund të ndihmonte. Penisi Meryl çdo javë dhe rezultati është vërtet atje dhe më shumë se sa më përshtatet, tani kam 20 cm me një qindarkë, dikur isha 15 me bisht.
  Maral Gel
 • Arben
  Gjë !!! Shkova të lë një përmbledhje për gëzim, me pak fjalë, e kam përdorur për 2 javë, unë jam rritur tashmë me 2 centimetra, sot sundimtari im e ka konfirmuar atë, në përgjithësi unë vazhdoj ta përdor më tej me shumë kënaqësi dhe këshilloj të gjithë
  Maral Gel
 • Altin
  Vendosa ta zgjeroj penisin tim me Maral Gel. Unë e shfrytëzova atë dhe për 5 javë penisi im u rrit me 4 cm dhe trashësia ishte joreale. Klientët piskasin nga kënaqësia (unë punoj në striptizë), ndodh që penisi im të mos ngjitet deri në fund dhe t'i lëndojë, siç e pranojnë vetë. Por unë jam bërë shumë më e sigurt në vetvete, ndihem më mirë.
  Maral Gel
 • Arijan
  Për të mos thënë që nuk më pëlqente madhësia ime, por gjithsesi doja të shtoja disa centimetra shtesë. Unë po kërkoja se si ta bëja atë për një kohë të gjatë, por në fund u ndesha me Maral Gel. Dhe ju e dini se çfarë? Unë jam shumë i kënaqur me rezultatin, penisi im është rritur me 4 centimetra në një muaj! Unë i këshilloj të gjithë.
  Maral Gel
Vlerësimi i përdoruesit Maral Gel
4.2
27