Përvoja e përdorimit Maral Gel

Përvoja me Maral Gel

Në burimet e specializuara në Internet, është e lejueshme të gjesh një sasi kolosale të vlerësimeve pozitive në lidhje me ilaçin primar, i cili është garancia optimale e efektivitetit të tij dhe një efekt pozitiv mbi personin.

Përvoja e përdorimit të Maral Gel nga Nikolay (qyteti i Varshavës)

Përvoja e përdorimit të Maral Gel nga Nikolay

Unë u përpoqa të mos përqendroja interes në problemin tim, pasi nuk kisha asnjë mundësi të mburrem me një jetë të ndritshme seksuale. Sidoqoftë, instiktet nuk mund të mashtrohen, është e paduruar të bësh seks. Aktiviteti është i kënaqshëm në vetvete. Sidoqoftë, për shkak të vëllimit të penisit, ai shpesh ishte nervoz.

Kishte episode kur më thanë drejtpërdrejt në fytyrën time se ato ishin plotësisht të paprekura nga asgjë. Padyshim, kjo reflektohet në një mënyrë negative në qëndrimin e përgjithshëm, vendosmërinë në vetvete. Me kalimin e kohës, ju filloni të ndiheni si i dëbuar. E kuptova që zmadhimi i penisit ishte gjëja e duhur për të bërë. Për këtë arsye, nuk kishte shumë kohë që vendosa të bëja diçka.

Në internet në forume, kam hasur në përgjigje nga djem që blenë xhel Maral në mënyrë që të rrisnin penisin. Kam dëgjuar për kremëra të ndryshëm, por kam zbuluar për këtë ilaç për herë të parë. Unë u tërhoqa nga përbërja krejtësisht natyrale e xhelit, për këtë arsye, nuk ka pothuajse asnjë kërcënim për t'u takuar me efekte anësore. Në rishikimet, konsumatorët regjistruan se në një muaj ata arritën të rrisnin penisin e tyre me 4-5 centimetra. Në fillim mendova se e gjithë kjo është një mashtrim sesa e vërteta, derisa e provova tek vetja.

Blerja Maral Gel e mori vendimin në faqen e internetit të prodhuesit zyrtar. Nuk kishte asnjë pyetje se si ta përdorin mjetin. Brenda pak ditësh fillova të shoh se si eksitimi ishte forcuar. Pastaj kishte ndryshime në vëllimin e penisit. Kishte një vendosmëri që tani aktiviteti seksual do të bëhet pa siklet.

Në këtë rast, rezultati kryesor i përdorimit të xhelit ishte që penisi të ishte zmadhuar me gati 3 centimetra.

Përvoja e përdorimit të Maral Gel nga Vladimir (Riga)

Përvoja e përdorimit të Maral Gel nga Vladimir

Unë i përkas këtij lloji djemsh, të cilët pothuajse pa përjashtim presin një lloj kurthi. Në atë kohë, unë isha ende i sigurt për këtë, fakti që vetëm ndërhyrja kirurgjikale është e aftë të ndikojë në madhësinë e penisit.

Në një ditë të vetme të shkëlqyeshme vendosa të provoja Maral Gel, të cilin, sinqerisht, nuk e kisha zgjedhur për një kohë veçanërisht të gjatë. Kam lexuar përgjigje pozitive në forume dhe vendosa ta marr direkt.

Me qëllimin e vetvetes në të njëjtën kohë, vendosa që do të jem i lumtur me çdo rezultat. Kam aplikuar xhel në sipërfaqen e penisit çdo ditë për një muaj. Procedura më zgjati rreth dhjetë minuta. Për rezultatin më të mirë, ai kreu ushtrime të njohura të jelqingut.

Përpjekjet e mia janë riorganizuar me kalimin e kohës në rezultate. Në fund të 7 ditëve, ai vuri në dukje ndryshimet fillestare vizuale në vëllimin e penisit. Dhe në fund të kursit pashë një rritje prej 3. 5 centimetra. E gjithë kjo vazhdon me një mbledhje të fortë. Rezultati mbeti me mua edhe pas përfundimit të kursit.