Udhëzime për përdorim Maral Gel

Udhëzime se si të përdorni Maral Gel

Manuali i produktit Maral Gel është elementar dhe një nga përparësitë e tij kryesore. Easyshtë e lehtë të kuptosh se si të përdorësh xhelin.

Ekziston vetëm një gjë në të cilën ekspertët kërkojnë të përqendrojnë interesin e tyre - është e nevojshme të përdorni produktin vazhdimisht (çdo ditë), pasi përndryshe rezultati i parashikuar nuk mund të vijë aq shpejt sa dëshironi.

Koha e pritjes llogaritet për 30 ditë (kohëzgjatja e kursit).

Udhëzime për përdorim
Veprimet Përmbledhje
1. Para se të shkoni në shtrat, vendosni Maral Gel në penis. Shpërndani xhelin në mënyrë të barabartë me lëvizje masazhi, sikur ta fërkoni brenda. Zbatimi i Maral Gel zhvillohet brenda 3 minutash në ditë dhe gjithashtu rrit madhësinë e penisit deri në 6 centimetra.
2. Për rezultate më të mira, aplikoni Maral Gel 25-30 minuta para seksit.

Duke parë se sa Maral Gel duhet të përhapet, në këtë rast varet nga rezultati i parashikuar. Për të bërë ndryshime në marrëdhëniet me vajzën, për ta bërë intimitetin seksual më të gjallë, xheli duhet të aplikohet para vetë seksit.

Aplikoni një herë në ditë për të rritur volumin. Prodhuesi nuk e kufizon në asnjë mënyrë kohëzgjatjen e kursit të përdorimit të Maral Gel. Sidoqoftë, rekomandohet ta përdorni për të paktën një muaj. Totali fillestar shprehet pas 3 javësh.

Shumica e djemve dhe burrave në Shqipëri që përdorin këtë xhel për zgjerimin e penisit pretendojnë se ky ilaç jo vetëm që rindërton funksionin seksual, por edhe e zbut atë. Karakteristikat e shkeljeve zhduken për një kohë të gjatë.

Shumë burra kanë marrë më parë vendimin për të marrë Maral Gel dhe nuk janë penduar kurrë. Në burimet e specializuara në Internet, është e mundur të gjesh një numër kolosal të vlerësimeve pozitive në lidhje me këtë produkt, i cili është garancia optimale e efektivitetit të tij dhe përpjekjes pozitive në trup. Zgjerimi i penisit është i rëndësishëm.

Indikacionet e xhelit

Indikacionet për përdorimin e Maral Gel

Maral Gel mund të përdoret nga djem ose burra të të gjitha moshave. Rezultati i tij do të bëhet i dukshëm si tek të rinjtë, ashtu edhe tek burrat e moshuar.

Maral Gel mund të përdoret në variante të ngjashme:

  • Ereksioni i keq.
  • Vështirësia për të arritur orgazmën.
  • Seks me kohë të shkurtër.
  • Çrregullimi riprodhues.
  • Vëllimi jo i kënaqshëm i penisit.
  • Vështirësia me dëshirën seksuale.


Kundërindikimet për përdorimin e Maral Gel

Maral Gel nuk ka kundërindikacione, me përjashtim të një - intolerancës personale ndaj 1 prej përbërësve.

Gjatë kësaj periudhe, nuk kishte asnjë situatë të shfaqjes së rezultateve të palëve të treta ose reaksioneve alergjike kur përdorni ilaçin.

Personat që nuk kanë mbushur moshën madhore janë patjetër të ndaluar të pranojnë produktin.

Ju mund ta blini këtë xhel vetëm në faqen zyrtare të internetit të prodhuesit me një çmim tërheqës për ju.